Як стильно носити класичний костюм на початку осені

Якщо у вашому гардеробі є класичний костюм, тоді питання, що одягнути на роботу, урочисту подію чи неформальну зустріч вирішується моментально. Цей стильний, сучасний елемент одягу буде доречним всюди та завжди. А як модно носити ділові жіночі костюми на початку осені, особливо коли перший місяць обіцяє бути сонячним і теплим, розповідаємо далі.

Варіант 1. З короткими спідницями та шортами

Бути сміливими, експериментувати, тримати баланс — цієї осені все буде можливим з молодіжним костюмом, в якому строгий піджак в маскулінному стилі поєднується з модною мініспідницею від українського виробника чи кокетливими мікрошортами. Такий комплект дозволяє максимально відкрити ноги в теплу погоду, але при цьому не втрачає свою рівновагу, балансуючи між естетикою ділового та street style.

Доповнюйте аутфіт базовою однотонною футболкою чи лонгслівом, а найкращим взуттям для завершення образу стануть трендові лофери на високій платформі.

класичний костюм з мініспідницею

Варіант 2. Oversize

Брючний костюм, ніби знятий з чоловічого плеча, досі залишається чудовим стилістичним прийомом, який допомагає підкреслити тендітність жіночої фігури та дозволяє бути на модній хвилі. Обирайте моделі прямого крою, з добре вираженими структурованими плечима — саме ці ключові деталі характерні для модних комплектів нового осіннього сезону.

Для робочих буднів доповнюйте look базовою сорочкою, лонгслівом чи футболкою, а для незабутніх вечірніх виходів використовуйте напівпрозорі кофтинки, блузи або приховані під жакетом топи, що створюють «голий» ефект.

Варіант 3. З шортами-бермудами

У перші осінні дні ностальгія за літом сильна як ніколи, тому легше пережити перехід до нового сезону модницям допоможе літній тренд, який ви можете забрати з собою. Мова йде про подовжені шорти-бермуди, виконані у класичному стилі з різноманітних костюмних тканин. У поєднанні зі структурованим елегантним жакетом така річ створює стильний дует для офісних буднів і святкових подій, який до того ж не боїться мінливої осінньої погоди і легко адаптується під зміни температури за допомогою відповідного взуття і нижнього шару одягу.

Варіант 4. Костюм з класичною спідницею

Якщо ви прихильниця традиційного стилю і не уявляєте строгий жакет без спідниці-олівець, тоді замість класичної костюмки зробіть ставку на цікаві матеріали з добре вираженою текстурою. Це може бути повністю оксамитовий комплект, або ж поєднання твіду та шовку в одному образі.

Грайте з тканинами, додаючи силуету глибини, а також не забудьте про акцент на деталях: ремінь на талію, масивні браслети на рукавах та ін.

Варіант 5. Колорблокінг

У класичному розумінні колорблокінг в одязі — це використання в одному образі протилежних відтінків кольорового кола. Поєднання, наприклад, червоного ділового костюма і зеленої сорочки, чи фіолетового комплекту з жовтою футболкою і хустинкою виглядає ефектно та оригінально. Цей прийом дозволить вам восени бути яскравою навіть тоді, коли потрібно дотримуватися ділового дрес-коду.

Варіант 6. Монохромний образ

Цієї осені в моду знову повертається насичений червоний колір і це чудовий привід приміряти елегантний монохромний look з класичним костюмом. Це ідеальне поєднання сучасності з традиціями. В червоному брючному костюмі ви будете завжди у центрі уваги, який би фасон та силует не обрали.

Ще один монохромний образ, який точно варто приміряти на початку осені, це білосніжний діловий костюм з льону, шовку чи тонкої вовни. Важко знайти більш вишуканий варіант для важливих зустрічей, святкової вечері чи невимушеного променаду містом. Естетика тихої розкоші буде завжди поза трендами.

класичний жіночий костюм

Post a Comment

Предыдущий пост Следующий пост

Contact Form